OCB
ACTUALITAT NOTÍCIA
Can Alcover ha acollit més de 200 activitats i 40 entitats durant el 2021
Can Alcover ha acollit més de 200 activitats i 40 entitats durant el 2021
 
La seu de l’Obra Cultural Balear, Can Alcover - Espai de Cultura, ha acollit durant aquest primer mig any més de 200 activitats, tant pròpies com d’altres entitats. De fet, han passat per Can Alcover un total de 40 entitats.
 
Els actes que s’hi han realitzat han estat presentacions de llibres, Fòrums OCB, Diada de Sant Jordi, Premis Sambori, exposicions, cursos d’història, cursos d’Euskera, ball de bot, assajos de teatre, rodes de premsa, trobades, jornades de treball, entrevistes i reunions, entre d’altres.
 
Des de l’Obra Cultural Balear, celebram que altres associacions així com persones a títol individual gaudeixin dels espais de Can Alcover. I, per tal de facilitar el tràmit i assegurar-ne la reserva, s’ha habilitat un formulari a la pàgina web de l’entitat on tothom qui vulgui pot sol·licitar-ho. Igualment, volem recalcar que tots els actes s’han duit a terme sempre amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Perquè som partidaris que la salut pública i la cultura són compatibles.
 
Aprofitam també per informar que els mesos de juliol i agost només es podran celebrar actes de dilluns a divendres, i el mes de setembre tornarem amb l’horari habitual i amb més ganes d’acollir activitats i a tothom qui vulgui fer de la nostra Seu un espai de cultura, dinàmic i acollidor. 
 
 


© 2022 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat