OCB
QUI SOM? JUNTA DIRECTIVA
La Junta Directiva de l'OCB

Jaume Mateu i Martí, president. Administratiu. Soci fundador del Col•lectiu Cultural Sitja de Bunyola. Cooperant de Can Gazà, casal autogestionat d’exclosos socials malalts. Ha publicat tres llibres de poemes: Enderrocaments abissals (1984), Botons de foc (1987) i El color del diumenge (1995). Com a prosista és, és autor del relat D’eben i mel (1986) i de les novel•les La Pietà (2003) i El balancí de la mare (2005). Des del 2005 presideix l’Obra Cultural Balear.

Maria Isabel Cerdó i Capellà, vicepresidenta. Llicenciada en Filologia Catalana. Diplomada en Magisteri. És professora d’ensenyament secundari des de 1990. Actualment ensenya a l’Institut de Son Pacs, a Palma.

Caterina Canyelles i Marquès, secretària. Llicenciada en Filologia Catalana. Assessora lingüística. Ha estat portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua. Actualment és membre del Grup Blanquerna i de la junta directiva de l’OCB de Puigpunyent.

Catalina Reynés Pujades, tresorera. Diplomada en Turisme a l’Escola de Turisme de les Balears i Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques, especialitzada en qualitat, comercial i màrqueting en hoteleria (PAM).

Antoni Bennàssar Moyà, vocal. Advocat en exercici. Doctor en Dret, DEA en Dret Constitucional i professor associat de la facultat de Dret de la UIB. Ocupà el càrrec de Defensor del Menor de les Illes Balears (2007-2011).

Antònia Fornès Ramis, vocal. Propietària d'una tenda de llanes a Inca. Cofundadora de l'ONG “Imagina, Una educació per a tots." Vinculada a l'OCB des de fa 20 anys, els 5 darrers presidint la Delegació d'Inca.

Antònia Garí Orell, vocal. Diplomada en Magisteri i llicenciada en Filolologia Hispànica i en Filologia Catalana. Ha treballat al CEIP Aina Moll, a l’escola de Lloret i a l’IES de Sineu.

Miquel Pasqual Garcias, vocal. Llicenciat en Filologia Catalana. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en els camps de l'educació, la comunicació i la gestió cultural.

Miquel Puiggròs i Noguera, vocal. Llicenciat en Ciències Biològiques. Ha estat professor de secundària i periodista. Activista cultural i polític, és membre de l’OCB de Sineu.

Àlex Segura Castelltort
, vocal. Graduat en Història a la Universitat de les Illes Balears. Portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua i tresorer del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Lila Thomàs Andreu, vocal. Llicenciada en Filologia Catalana a la UIB. Professora de Secundària de Llengua Catalana i Literatura a diversos instituts de Mallorca. Presidenta de la delegació de l’OCB de Marratxí.

Margalida M. Valenzuela Suau, vocal. Estudis de Ciències Empresarials i Administració. Voluntària de l'OCB des del 2007, de manera preferent en la Xarxa Territorial de l’entitat.

© 2018 OBRA CULTURAL BALEAR  Carrer de Sant Alonso, 24 (Can Alcover)  07001 Palma (Mallorca)   Telèfon 971 723 299   Fax 971 719 385   ocb@ocb.cat